http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RATOVI ZVIJEZDA

Svemirske borbe u SW:TOR

SWold
Star Wars: The Old Republic, MMORPG koji njegovi autori nazivaju nasljednikom legendarnog RPG-a Knights of the Old Republic, sadržavat će i borbu u svemiru, objavio je BioWare

Za vijest da će BioWare u SW:TOR implementirati i borbu u svemiru pročulo se ovaj vikend na ComicConu u San Diegu, a sve je kasnije i službeno potvrđeno iz samoga BioWarea.

'Svemirska borba je alternativno gameplay iskustvo igri koja se zapravo bazira na priči, obavljanju questova i borbi na tlu', izjavio je Sean Dahlberg iz BioWarea.


'U svemirskoj borbi letite svojim osobnim brodom na različite žarišne točke na galaktičkoj mapi. Tu ćete izbjegavati polja asteroida, protivničke borbene brodove, frigate, uništavače i različite druge prepreke kako bi vas sve podsjetilo na neke legendarne Star Wars borbe', zaključio je Dahlberg.


Podsjećamo, Star Wars: The Old Republic u razvoju je od 2008. godine, a svjetlo dana trebao bi ugledati početkom sljedeće godine, i to samo na PC-u.


I za kraj podsjetnik da nas tek još nekoliko sati dijeli od još jedne PC ekskluzive – StarCrafta 2, igre koja će prodrmati cijeli gaming svijet.

 

Star Wars: The Old Republic je sve bliže!

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije