http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Alien Swarm

Alien
Datum objave:
28.07.2010 15:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Morate zaigrati ovu posve besplatnu multiplayer pucačinu sa Steama. Jednostavno morate!

Rijetko kada se u svijetu PC video igara desi nešto ovako slatko! Rijetko ćemo dobiti posve besplatnu multiplayer igru koja po svim parametrima odgovara onima za koje moramo izdvojiti mnogo krvavo zarađenih kuna. Dobro ste čuli, Alien Swarm je besplatna multiplayer izometrijska pucačina koju već ovoga trenutka možete skinuti sa Steama. Igra će vas u prvi mah asocirati na nedavno izašli Alien Breed, ali sve usporedbe odmah i prestaju. Alien Swarm je daleko bolji od Alien Breeda te je puno kompleksniji, maštovitiji i zarazniji. Osnovne postavke ovog bisera su vrlo jasne: vi i još tri igrača s interneta upuštate se u kooperativno preživljavanje po brojnim levelima.

 

Princip napredovanja po kampanjama je gotovo istovjetan onome iz Left 4 Dead. Bitno je preživjeti, preživjeti i preživjeti, dok se na vas obrušavaju sve veći brojevi ružnih žoharčića. Normalno, tu je i sustav napredovanja, nekoliko igraćih klasa, otključavanje novog naoružanja itd. Više o tome u video prilogu. Mora se reći i da Alien Swarm podržava dedicated servere te da je vrlo stabilan pa ga je pravi užitak igrati u društvu. Pogotovo ako imate mikrofon, jer igra čak podržava i voice chat. Sve u svemu, ovo je naslov koji se ne propušta. Stvarno nam nije jasno kako je uopće ugledao svjetlo dana te od čega njegovi autori zarađuju. Valjda od reklame. Na kraju, igra je i posve modabilna, pa očekujemo pregršt novih mapa i stvaranje velike Alien Swarm igraće zajednice. Svaka čast!

 

Potpuno besplatan i potpuno zarazan Alien Swarm!

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije