http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REBALANS PRORAČUNA

Smanjen budžet filma 'Gears of War'

U zadnjih nekoliko mjeseci nismo ništa čuli o filmu prema poznatoj videoigri Gears of War, za što postoje valjani razlozi
Nakon izlaska Gears of War filmske su kompanije pokazale velik interes za snimanje filma i tvrtka Epic koja je igru napravila objeručke je prihvatila izazov. Zacrtali su budžet od 100 milijuna dolara, što je potencijalne filmaše odbijalo, a konačni čavao zabio je režiser Len Wiseman odlaskom iz projekta početkom godine. Kako otkriva vodeći dizajner Cliff Bleszinski iz Epica, moralo se nešto drastično napraviti, pa su vidno skresali potreban budžet, što to je za sobom povuklo i ostale popratne efekte.

Konkretno, Bleszinski kaže da su ponovo krenuli od nule te da priču prilagođavaju novonastaloj situaciji, no uvjereni su da će stvar uspjeti. Kao primjer navode film 'District 9' koji je započet kao film prema još jednoj popularnoj videoigri Halo, no na kraju je s malim budžetom napravljeno kvalitetno djelo koje kritika i gledatelji hvale. Doduše, u Gears of War ima mnogo više napucavanja i specijalnih efekata koji, ako se ne naprave kako treba, vrlo lako mogu biti glavni krivci za neuspjeh, no nadamo se najboljem.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije