http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONKURENCIJA NA POMOLU

Google pregovara s developerima igara za Facebook

Poznato je da Google namjerava pokrenuti vlastitu socijalnu mrežu koja bi konkurirala Facebooku, zbog čega vrbuje developere 'društvenih' videoigara
Prošlog tjedna procurile su glasine da Google pregovara sa svim poznatim proizvođačima popularnih mrežnih igara kako bi stvorio vlastitu društvenu mrežu koja bi bila izravna konkurencija Facebooku. Facebook je, naime, zanimljiv servis za chatanje i kontakte s osobama koje ste možda izgubili iz vida, a značajan dio popularnosti i svakodnevnih posjetitelja Facbooku donose videoigre poput Farme, Mobstersa, Mafia Warsa i sličnih, tzv. društvenih naslova za širi krug ljudi.

Google navodno pregovara s Playdomom, što ga je nedavno kupio Disney, Playfishom i Zyngom, sve redom poznatim developerima, premda Eric Schmidt iz Googlea na direktno pitanje nije želio potvrditi da stvaraju socijalnu mrežu s jakom komponentom igara o kojoj se priča, kao o servisu Google Me, još od lipnja. Što točno Google namjerava, saznat ćemo, nadamo se, uskoro, no Shmidt kaže da svijetu ne treba još jedna kopija Facebooka, pa pretpostavljamo da će googleovci biti vrlo kreativni na čemu god radili.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije