http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Lock On: Flaming Cliffs 2

Cliffs
Datum objave:
04.08.2010 13:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Predstavljamo vam najbolji vojni simulator leta svih vremena!

Čini mi se da, otkad postoji Gamereport, još nismo recenzirali jednu ozbiljnu vojnu zračnu simulaciju. Ne zato što to nismo htjeli, već zato što ih je bolno malo te zato što publika ipak traži one mainstream igre. Zato ispravljamo taj propust recenzjiom Lock On: Flaming Cliffsa 2. Za one koji ne znaju, ovo je novi mission disk za fenomenalni Lock On koji je prije nekoliko godina redefinirao ovaj žanr. Nažalost, mission disk je zavisan, što znači da morate imati i originalni Lock On. Ipak, proširenje donosi pregršt novina koje itekako opravdavaju kupnju.

 

Najočitije novosti su, dakako, grafičke optimizacije, pa Lock On sada izgleda isto, ako ne i bolje od zadnjeg Flight Simulatora. Tu je i hrpa dodatnih detalja o kojima više u videorecenziji. Ipak, nešto trebate znati: ovo je ultrarealna i ultraozbiljna vojna simulacija koja nije za svakoga. Za puko polijetanje morate zapamtiti barem pet šest tipkovničkih kratica. Prvo treba zatvoriti kokpit, upaliti motore, rulati po pisti i konačno se uz pažljivu manipulaciju flapsova vinuti u visine. Nadalje, ukupan broj komandi broji oko stotinjak! Dakle, ovo je igra za pasionirane simoljupce, ali i sve oni koji to žele postati. Simulacija je živa!

 

Pogledajte videorecenziju

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije