http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Commander: Conquest of Americas

Commander
Datum objave:
06.08.2010 12:28
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
U doba ljetne igraće fjake donosimo vam recenziju jednog skrivenog bisera koji će cijeniti samo pravi gamerski znalci

Poštovani čitatelji Gamereporta, stigli smo do epicentra ljetne suše igara! E pa čestitamo! Da, da, ovo je doba kada se nove igre izdaju na kapaljku. U zadnjih nekoliko tjedana u hrvatske dućane skoro da nije stigla nijedna igra za Playstation 3. Slična je situacija i sa Xboxom 360. Izdaju se tek igre za PC, i to one vrlo upitne kvalitete. Na tržištu trenutno vladaju raznorazne avanturice i naslovi koji su po svojim kvalitetama i grafičkim dosezima istovjetni igrama za Appleov iPhone. Tek se tu i tamo progura nekakav skriveni 'spavač' poput današnjeg Commander: Conquest of Americasa.

 

Ako slučajno ne znate, ovo je neslužbeni nastavak prošlogodišnjeg East India Trading Companyja koji se je također pojavio u doba godišnjih odmora i ljetne praznine. Uglavnom, šesnaesto je stoljeće, a vi kao predvodnik jedne od sedam europskih nacija morate kolonizirati Sjevernu i/ili Južnu Ameriku. To ćete raditi uz pomoć strateške karte na kojoj ćete u realnom vremenu voditi vaše brodiće, manipulirati financijama, izgrađivati i trgovati. Normalno, bit će i taktičke borbe. Ona je sada nešto ljepša i impresivnija. Poboljšani grafički potjerivač još vjernije rekreira pomorske sukobe, ali je sama mehanika borbe ostala više-manje ista.

 

Jasno nam je da će većina modernih igrača na ovu igru prezirno odmahnuti glavom, ali Conquest of Americas je, bez obzira na tu tužnu činjenicu, svejedno kvalitetan i vrijedan vaše pažnje. Više o svemu u videorecenziji.

 

Videorecenzija

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije