http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NASTAVAK ARKHAM ASYLUMA

Najavljen Batman: Arkham City

Warner Bros. je napokon i službeno objavio ono što se nagađa već mjesecima – nastavak legendarnog Arkham Asyluma je u pripremi

Kad se pojavio 2009. godine, Batman: Arkham Asylum je trenutačno postao hit i odmah mu je dodijeljena titula najbolje igre rađene po filmu ili stripu ikad. Sasvim zasluženo, ako se  nas pita. Odlična priča, genijalni sustav borbe, atmosfera, grafika, sve je bilo na vrhunskoj razini kakvu Batman i zaslužuje. Igra je prodana u tri milijuna primjeraka i pokupila brojne nagrade.

 

Potaknuti vrtoglavim uspjehom igre, u Warner Brosu su odmah odlučili napraviti nastavak, a to su sada i službeno objavili. Na igri radi Rocksteady Games, autor prvoga dijela, a igra će svjetlo dana ugledati u jesen 2011. godine. Znači, morat ćemo pričekati još godinu dana, no što se može.

 

Arkham City je, objašnjavaju iz Warnera, strogo omeđeni dio Gothama u kojemu obitavaju najveći zločinci i različite bande pod vodstvom poznatih zlikovaca. U prvom traileru igre tako se pojavljuju Joker i Harley Quinn, obojica poznata iz Arkham Asyluma, ali iz Rockesteadyja najavljuju i brojne nove zlikovce.

 

Igra je u izradi za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Mi smo oduševljeni ovom viješću! Što vi mislite o ovome i u kakvom vam je sjećanju ostao Arkham Asylum?

 

Batman: Arkham City - Teaser Trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije