http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAPOKON

Mafia 2 demo dostupan!

Danas je postao dostupan demo za željno isčekivanu Mafiju 2, i to za PC, PS3 i Xbox 360

2K Games su danas u opticaj pustili demo Mafije 2  za sve tri platforme. Demo za PS3 danas je dostupan tek korisnicima usluge PlayStation Plus, a već sutra će biti dostupan svim vlasnicima ove konzole, i to ovdje

 

Vlasnici Xboxa 360 mogu do igre doći na xbox.com preko usluge Xbox Live, dok vlasnici PC-a demo mogu downloadati preko Steama.

 

U službenoj najavi stoji da igrača očekuje nivo 'buzzsaw' smješten u '50-e godine prošlog stoljeća, vrijeme rock'n'rolla, nabrijanih automobila i buntovnih stavova. U demo verziji su Vito Scaletta te njegovi suradnici Joe i Henry na zadatku te moraju ubiti takozvanog The Fat Mana.

 

Puna igra izlazi 27. kolovoza ove godine, a sad navalite na demo, ovo se ne propušta ni pod koju cijenu!

 

Mafia 2 - Trailer

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije