http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE CATWOMAN

Batman: Arkham City prvi detalji

Nakon što je neki dan i službeno najavljen, sada su nam dostupni i prvi detalji

Radnja Arkham Cityja smještena je godinu dana nakon događaja u Arkham Asylumu. Ravnatelj Asyluma Quincy Sharp u međuvremenu je postao gradonačelnik Gothama i odlučio sagraditi još sigurniju ustanovu za najveće kriminalce. Ime ustanove je, pogađate – Arkham City.

 

Radi se zapravo o gradiću unutar grada Gothama u koji su smješteni kriminalci i kojima je jedina zabrana ne pobjeći, a sve nadzire psihijatar Huga Strange.  

 

Što se zlikovaca tiče, zasada su potvrđeni Two-Face i Joker, a zanimljivo – Batmanu će se pridružiti Catwoman. Hoćemo li moći igrati iz njene perspektive, još nije poznato, no već i samo njenoj pojavi jednostavno se moramo veseliti.  

 

Batman igru neće započinjati goloruk kao u Asylumu, već će biti opremljen svim oružjem i spravicama koje je prikupio tumarajući Arkham Asylumom. Naravno, nastavak će ponuditi brojne nove nadogradnje i nove gadgete poput Bat Clawa kojim ćete moći primicati sve udaljene stvari, no ako nas sjećanje dobro služi, takvo nešto smo vidjeli i u originalu.

 

Borba će biti nadopunjena brojnim novim potezima, a u njoj će se moći koristiti i gadgeti pa ćete tako u borbi moći gamad poprskati eksplozivnim gelom te ih detonirati. Jedva čekamo!

 

Autori obećavaju i brojne usputne zadatke, raznovrsnije neprijatelje i još brdo divota.

 

Batman: Arkham City najavljen je za ovu jesen i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Batman: Arkham City - trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije