http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GLASINA

Duke Nukem: Forever ide dalje!

Nakon dugih godina neuspješnog razvoja čini se da bi dobri stari Đuka ipak mogao ugledati svjetlo dana

Priznajemo, ni sami ne vjerujemo da pišemo ovu vijest - pojavile su se relativno vjerodostojne glasine koje govore da bi Duke Nukem: Forever ipak mogao biti dovršen i izdan.

 

Prema toj priči, proizvodnju je od 3D Realmsa preuzeo Gearbox koji već punom parom radi na legendarnom Đuki.

 

Samo kratki podsjetnik: famozni Duke Nukem: Forever prvi put je najavljen 1997. godine. Da,  dobro ste pročitali, prije punih 13 godina. 3D Realms je u međuvremenu odgađao igru unedogled, tako da je čak i engine mijenjan nekoliko puta. Posljednja verzija igre nalazila se na već vrlo zastarjelomu Unreal Enigineu 2.  Zadnji čavao u lijes Đuki 3D Realms je zabio godine 2008. kada je napokon obustavljen rad na igri. Nakon toga pojavile su se i snimke koje su prikazivale gameplay i opći dojam je bio da je igra čak i 11 godina nakon početka rada na njoj  – nedovršena.

 

No nećemo pred rudo – cijela stvar mogla bi biti i čista zabuna. Gearbox naime radi i na naslovu pod imenom Duke Begins.

 

Predsjednik Gearboxa Randy Pitchford ništa nije želio službeno potvrditi te je najavio da će cijela situacija biti jasna nakon Penny Arcade Expoa u Seattleu. No i Pitchfordova tajnovitost nešto govori, jer čovjek ovu glasinu ipak nije ni pokušao pobiti.

 

Đuka, uz tebe smo!

 

Duke Nukem: Forever - teaser

 

Duke Nukem: Forever - gameplay

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije