http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POSAO I ZABAVA

Renesansa igranja na Macovima

Igranje na Macovima, računalima koja slove kao strogo poslovna, iduće godine trebalo bi doživjeti pravu renesansu zahvaljujući Steamu
Zna se da su konzole prosječnim igračima na prvom mjestu, no za njima ne zaostaje ni PC, platforma čije ekskluzive garantiraju još mnogo godina druženja - zaboravite na izjave da igranje na PC-u propada.

Iduće godine bi se u utrku za igrače trebali uključiti i Macovi, poslovna računala koja dosad nisu spominjana kada se priča o igranju, iako neki zvučni naslovi osim na PC-ima rade i na njima. Novo doba Macovi mogu zahvaliti ne Appleu koji ne želi da se njegovi proizvodi povezuju s igrama, već Valveu i njegovom servisu Steam koji od ove godine nudi mnogobrojne naslove za tu platformu.

I ne samo da ih prodaju, već su sklopili ugovore s nekoliko tvrtki koje prilagođavaju grafičke sustave i same naslove Macovima, a pravi bum se očekuje iduće godine, kada bi se na Steamu trebala pojaviti gomila igara o kojima su vlasnici Macova dosad mogli samo sanjati.

 

Sve o temi:
mac

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije