http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

12 STUPNJEVA VIŠE

Novi Xbox 360 Slim se više zagrijava

Microsoft je nedavno objavio novu verziju Xboxa 360 koja se, unatoč manjoj potrošnji, zagrijava više od starijeg brata
Xbox 360 Slim je Microsoftov odgovor na redizajnirani PlayStation 3, a među malobrojnim funkcionalnim poboljšanjima, krase ga manje dimenzije i potrošnja. Točnije, novi Xbox 360 troši 15 W manje od starije verzije, no kako je izmjerila ekipa Planet Xboxa, mnogo se više zagrijava.

Najveća temperatura sada iznosi 54 Celzijevih stupnjeva, što je za 12 stupnjeva više nego ranije. Ipak, mjesta za paniku nema budući da novi Xbox 360 'zna' kada treba ispuhati višak topline, što je kod prvih modela bila velika boljka zbog koje se javljao RROD (Red Ring of Death), odnosno kvar uslijed pregrijavanja.

Zbog spomenutog Microsoft je naknadno podigao jamstvo svih konzola na tri godine, no da ipak ne bi došlo do neželjenih posljedica, poželjno je sve otvore redovito čistiti od prašine i držati udaljene od okolnih predmeta kako bi hlađenje radilo kako je zamišljeno.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije