http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRV, PSOVKE I ORUŽJE

Kane & Lynch 2 prenasilan za TV

Nakon što su lansirali trailer za igru predviđen za emitiranje na TV-u, autori su ga morali modificirati

Square Enix je za danas predvidio početak emitiranja promo trailera za nadolazeći Kane & Lynch 2 na TV mrežama, no ubrzo su ih u tome zaustavila regulatorna tijela koja odlučuju o primjerenosti sadržaja za TV ekrane.

 

Sporni trailer uključuje scene psovki, ubijanja i krvi i možete ga pogledati ispod ovog teksta jer mi volimo sve nabrojano. Trailer za TV je na kraju potpuno modificiran i sveden na trajanje od desetak sekundi.

 

'Trailer je prošao kroz mnogo modifikacija i editiranja kako bi bio odobren', stoji u izvješću Square Enixa. 'Ovaj trailer nikako nije za one osjetljive i stoga je označen kao prenasilan za TV.'

 

Kane & Lynch 2 izlazi za tjedan dana, 20. kolovoza, i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Kane & Lynch 2 - Launch trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije