http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA ONE DUBLJEG DŽEPA

COD: Black Ops – Prestige Edition

Activision je pronašao još jedan način kako fanovima posegnuti što dublje u lisnicu

Poučen slučajem Modern Warfarea 2 koji je bio iznimno skup, ali i prodavan u fantastičnim nakladama, Activision se dosjetio kako još jednom fanovima ponuditi vrtoglavo skup proizvod.

 

Naime, počele su predbilježbe za kupovinu prestižnog izdanja za Call of Duty: Black Ops čija se cijena kreće oko 130 funti. Preračunato, za prestižno izdanje Black Opsa ćete u Hrvatskoj morati izdvojiti najmanje 1.130 kuna.

 

U famoznom izdanju nalazit će se minijaturno, ali potpuno funkcionalno RC-XD vozilo kojim ćete upravljati priloženim daljinskim upravljačem. Vozilo će biti ozvučeno i opremljeno kamerom, a tu sliku i zvuk primat ćete na daljinski upravljač. Radi se o inačici koja je napravljena prema vozilu kojim ćete moći upravljati  i u multiplayeru Black Opsa.

 

Tu će biti i nekakva medalja i četiri coop mape. Uglavnom, ništa posebno, a glavna uzdanica ovog paketa i razlog njegove skupoće je spomenuto RC-XD vozilo.

 

Za usporedbu, Prestige Edition Modern Warfarea 2 sadržavao je naočale za gledanje po noći.

 

Call of Duty: Black Ops izlazi 9. studenoga ove godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

COD: Black Ops - Prestige Edition

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije