http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Starcraft 2 - multiplayer savjeti

Starcraft2
Datum objave:
13.08.2010 13:49
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Donosimo pregršt savjeta za igrače Starcraft 2 multiplayer komponente

Starcraft franšiza je fenomen. Pogotov njegova multiplayer komponenta koja će, baš kao i ona iz prvoga dijela, sigurno zavladati svjetskim serverima. No Starcraftov multiplayer univerzum je strahovito složen i detaljan, pa se novopridošli igrači često jednostavno izgube. Hrpe jedinica, taktika, proizvodnja baza i odabir pravilnih artikala iz tehnološkog drva znaju biti prava noćna mora. Zato smo se odlučili za nešto netipičniji video prilog. U njemu smo, naime, dali hrpu savjeta za relativne početnike koji će se pomoću njih lakše okušati sa suparnicima diljem svijeta.

 

Ali nemojte ovo shvatiti kao nikakvu Starcraft 2 multiplayer bibilju ili prodavanje pameti. Naime, kako bi se analizirali svi elementi MP komponente ove igre ne bi bilo dosta ni desetak stranica gustog pisanog teksta. Također, pravi majstori Starcrafta 2 su upravo profesionalni igrači kojima je njegova mehanika u malom prstu i koji od igranja ovakvih igara nerijetko zarađuju za život. Njima kudos. A vama poziv da kliknete na video i saznate koje su to osnove koje bi trebao znati svaki Starcraft 2 multiplayer igrač. Na kraju, slobodno nam se javite sa svojim vlastitim savjetima, taktikama i trikovima iz mrežnog Starcraft 2 svijeta. Svaki takav savjet biti će i više nego dobrodošao!

Starcraft 2 Multiplayer

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije