http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POČETKOM 2011.

Crysis 2 – objavljen datum izlaska

Nakon što je nedavno neobjašnjivo odgođen, sada je obznanjen konačni datum izlaska Crysis 2

Crysis 2 izlazi 25. ožujka 2011. godine – objavljeno je iz Cryteka na njihovom službenom Twitter accountu.

 

Igru će prvi moći zaigrati igrači u SAD-u i Kanadi, gdje će izaći tri dana ranije, 22. ožujka.

 

Ova objava datuma dogodila se nedugo nakon što je Crytek ranije ovoga mjeseca odgodio Crysis 2 za prvu četvrtinu sljedeće godine. Izlazak igre prvotno je najavljen za vrijeme blagdana 2010. godine, a odgoda nije obrazložena.

 

Crysis će ovaj puta promijeniti podneblje te će se iz tropskih šuma i obala premjestiti u razoreni New York. U igri će moći uživati vlasnici PC-ja te konzola PS3 i Xbox 360. Autori su obećali da igru neće izdati sve dok ista neće na obje konzole letjeti u fantastičnih 60 sličica u sekundi. Nadamo se tako opakoj optimizaciji i na PC-ju. 

 

Osim novosti o izlasku, iz Cryteka je objavljen i prvi screenshot iz multiplayera. Što drugo reći nego – vilica do poda.

 

Crytek

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije