http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEPLAY!

Deus Ex: Human Revolution – novi foršpan

Square Enix je na GamesComu odlučio pokazati još jedan foršpan iz Deus Ex: Human Revolutiona

GamesCom je još jedan u nizu happeninga u režiji industrije videoigara, a ove se godine održava od 18. do 22. kolovoza. Kako bi zainteresirao fanove, Square Enix je tim povodom odlučio prikazati još jedan foršpan iz iščekivanoga DeusEx: Human Revolutiona.

 

Nakon što je prvi podigao na noge gotovo cijelu zajednicu gejmera, koja se još uvijek sjeća briljantnog Deus Exa, ovaj foršpan nam je prikazao i scene iz gameplaya. U njemu se demonstrira upotreba zaklona, napada hladnim oružjem, snajperiranje, korištenje nevidljivosti, nekakvi energetski napadi itd.

 

Zasad sve izgleda obećavajuće, iako grafika nije na razini jednog Crysisa, ali je sasvim prikladna. Kako foršpan prikazuje igru kao čisti akcijski FPS, vjerni fanovi su se pomalo zabrinuli, no dizajneri su ih odmah odlučili smiriti.

'Radi se o jednakoj mješavini RPG-a i FPS-a kao i u originalu', objasnio je Jean-François Dugas, glavni dizajner. 'Nikada nam nije bila namjera pretvoriti DeusEx u čisti FPS. Iako smo uveli health sistem koji se sam regenerira i učinili akciju atraktivnijom, igrač će i dalje morati dobro promisliti o svakom svojem postupku', zaključio je Dugas, a mi se nadamo da nam ne priča priče za malu djecu, jer svi se još sjećamo debakla pod imenom Deus Ex: Invisible War, iako je na njemu radila sasvim druga ekipa.

 

Deus Ex - Human Revolution - foršpan

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije