http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Burn Zombie Burn!

Datum objave:
18.08.2010 15:50
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ljeto je doba roštiljanja, pa zašto ne bismo na roštilj bacili malo slasne zombičetine?!

Burn Zombie Burn! spada u kategoriju 'malih' igara koje koštaju svega desetak eura, a koje su često puno zabavnije od blockbuster naslova. Ova prerada bivše Playstation Network ekskluzive odnedavno je dostupna i za PC putem Steama. Osnovna premisa igre je vrlo jednostavna, uništavate horde i horde zombija koji vam žele pojesti mozak. Pogled je izometrijski, a na ekranu zna odjednom biti na stotine nemrtvih kreatura. Dakle, trebate ih potamaniti, ali se usput malo poigrati i vatrom.


Zombije možete paliti te time steći pomnoživače bodova! O tome detaljnije u video recenziji, a ovdje ćemo reći da su vam bodovi potrebni za napredovanje u naredne nivoe. Burn Zombie Burn! obiluje i hrpom različitih igraćih modova te hrpom raznog naoružanja, gadgeta, igračkica itd. Sve to od igre stvara promišljenu taktičku pucačinu jer je jako važno gdje se u kojem trenutku nalazite i kojim borbenim sredstvom djelujete po raspadotinama. Sve u svemu, ovo je još jedan od onih igraćih bisera koji nikako ne smijete propustiti. Pogotovo ako volite zombije!


 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije