http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TO TE JA PITAM

Najavljen Heroes of Might & Magic VI

Nakon četiri godine suše Ubisoft je najavio novi Heroes of Might & Magic VI
Vrlo popularni serijal Heroes of Might & Magic vraća se na igraću scenu šestim nastavkom. Ubisoft je potvrdio da će igra biti izdana 2011. godine. Nažalost, neki precizniji datum nije određen.

Programeri iz Black Holea preuzeli su uzde u izradi igre od programerske kuće Nival te su napravili aktualne Heroes of Might & Magic V tamo još davne 2006. godine. Dečki iz Black Holea nisu potpuni anonimusi i imaju pristojne naslove iza sebe, od kojih treba izdvojiti Waarhammer: Mark of Chaos za PC i adaptaciju za konzole, Warhammer: Mark of Chaos – Battle March.

Važnije značajke novog naslova bit će novi Reputation system i bolja on line komponenta. Radnja će se odvijati prije one iz Heroesa V, a pratit će uskrslog arkanđela koji je podcijenio dinastiju Grffin Dukes, odnosno vas. Jedva čekamo!

 

Prisjetite se kako je izgledao Heroes of Might & Magic V

 

Poslušajte PREDIVNU glazbenu temu iz Heroesa 5! Kakve će tek biti u "šestici"?!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije