http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MA JELI MOGUĆE

Najavljen Gran Turismo 6?

Gran Turismo 5
Peti nastavak Gran Turisma još nije ni izašao, a već se počelo špekulirati o njegovom nastavku
Bog i batina Polyphony Digitala Kazunori Yamauchi otkrio je da je karting utrkivanje koje je najavljeno za Gran Turismo 5 u stvari trebao biti implementirano u nekom idućem nastavku popularne simulacije automobila. Karting utrkivanje je vrlo popularan sport i jedna je od početnih faza svakog mladog i perspektivnog vozača, kao što je to bio slučaj sa sada vrhunskim vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom.

'To je nešto što smo htjeli sačuvati za Gran Turismo 6', rekao je Yamauchi novinaru na jednoj zatvorenoj prezentaciji Gran Turisma 5. 'Ipak, informacija je iscurila van, tako da smo odlučili tu komponentu uvrstiti u aktualnu igru', rekao je.

Yamauchi je još otkrio neke detalje vezane uz igrin B-spec mod koji omogućava prolaženje staze bez da igrač upravlja samim vozilom. Također je napomenuo kako se B-spec modu pridala jednaka važnost pri izradi kao i A-spec modu.

Što se tiče redakcije Gamereporta, voljeli bih da nam Kazunori prvo isporuči peti nastavak a za šesti ćemo onda lako. Ipak, nismo mi pohlepni.   

 

Najnoviji Gran Turismo 5 trailer

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije