http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GOSPODAR PRSTENOVA

LOTR Online od idućeg mjeseca besplatan

Od idućeg mjeseca će jedan od popularnijih MMO-a The Lord of the Rings Online (LOTRO) postati potpuno besplatan
Warner Bros. je objavio da je beta testiranje nove verzije MMO-a The Lord of the Rings Online (LOTRO) završeno, te će od 10. rujna ova masovka postati besplatna. Igrači će bez ikakve naknade moći downloadati igru i zabavljati se do 50. stupnja razvoja likova. Dakako, oni koji žele više, imat će pristup LOTRO dućanu u kojem mogu kupovati dodatne sadržaje, predmete, mjesta za nove likove i štošta drugo po povoljnim cijenama.

Kao što joj i samo ime govori, riječ je o igri temeljenoj na popularnoj priči i filmovima 'Gospodar prstenova' koja ima ogroman krug obožavatelja, no dosad je, kao i slični projekti, osim kupnje same igre, za igranje trebalo plaćati mjesečnu pretplatu. Vjerujemo da će ovim potezom u svijet Middle-eartha ujahati mnogobrojni novi avanturisti željni zabave.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije