http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SENZACIONALIZAM

Talibani neće biti igrivi u solo kampanji Medal of Honora

Senzacije su sastavni dio novinarstva, a nespretne izjave poput prošlotjedne Grega Goodricha, producenta igre Medal of Honor, kao stvorene su za senzacionalizam
Videozapis u kojem producent igre Medal of Honor objašnjava nove detalje igrivosti iskoristili su mnogi portali za podizanje prašine - ni oko čega, rekli bismo. Naime, Goodrich se nespretno izrazio rekavši da će kampanja igre biti ispričana s dvije različite strane, a s obzirom da su zaraćene strane američka vojska i talibani, novinari su odmah počeli pisati o tome da nam Electronic Arts priprema šokantnu priču o ratu u Afganistanu s gledišta terorista.

Dakako, zanemarili su nešto ranije izrečenu tvrdnju da će priča biti podijeljena na tri dijela, a u svakom ćemo uskočiti u čizme različitih američkih vojnika, tako da nema mjesta za paniku. Zaključak glasi da će talibani biti igrivi kao frakcija u mrežnim igrama, dok će se u solo igri pojaviti isključivo kao neprijatelji.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije