http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DIKTATURA POJEDINCA

LucasArtsa ukida poznate serijale

Novi predsjednik LucasArtsa Paul Meegan nakon nepuna dva mjeseca najavio je poteze koji se igračima nimalo ne sviđaju
Prema neslužbenim glasinama, Paul Meegan, novi predsjednik LucasArtsa koji je na tu dužnost stupio prije dva mjeseca, započeo je s otkazivanjem manje profitabilnih projekata. Prvi je na red došao serijal Force Unleashed čiji je prvi dio ostvario osrednji uspjeh, dok drugi, prema najavama, izgleda odlično i očekujemo ga krajem listopada.

Ipak, zbog slabe zarade, Meegan je navodno već zaustavio razvoj trećeg na kojem su autori počeli raditi, a originalni tim koji radi na 'dvojci' nakon izlaska igre bit će izbačen na ulicu. Usto, novi šef je najavio da će otkazati sve vanjske ugovore i da će sami raditi igre prema vlastitim franšizama, što nas posebno rastužuje.

Naime, sjetimo se samo serijala LEGO Star Wars i LEGO Harry Potter na kojima je radila ekipa Traveller's Talesa. Znači li to da će nadolazeći LEGO: Clone Wars biti posljednji naslov ove odlične franšize? Nadamo se da ipak nije tako jer bi to bilo uistinu šteta. 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije