http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PC ILI KONZOLE

Diablo III na konzolama?

Hoćemo li uistinu vidjeti Diablo III na konzolama ili je to puki marketinški trik, procijenite sami
Programerski div Blizzard rekao je da bi novi Diablo, za razliku od većine njihovih drugih naslova, bio najpogodniji za transport na konzole. Ta informacija zvuči u najmanju ruku čudno jer je Diablo akcijski RPG sa izrazitim naglaskom na hack & slash koji u pravilu nije pogodan za kontrolere kakve nalazimo na konzolama, već za tastaturu i miša.

Kako se izlazak novog Diabla III najavljuje za iduću godinu, studio ne želi odbaciti mogućnost da se naslov pojavi za PS3 i Xbox360. Prema njihovim izjavama možemo zaključiti da taj plan još nije konačan i da će se tu morati još dosta toga posložiti kako bi jednog dana vidjeli Diablo III na konzolama.

Blizzardov Jay Wilson je za internetski portal CVG na Gamescomu rekao: 'Mi smo zasad ipak prvo i osnovno fokusirani na izradi igre za PC, ali bih lagao kada bih rekao da nismo nikad pričali o opciji za konzole, iako nam to nije primarni cilj.'


Diablo III

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije