http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LOŠA DRUŽINA 2 U VIJETNAMU

BF: Bad Company 2: Vietnam

Potaknuti velikim uspjehom multiplayera Bad Companyja 2, iz EA-a su odlučili igračima omogućiti i sukobljavanje na vijetnamskim bojišnicama

EA je nedavno objavio rad na multiplayer ekspanziji u obliku DLC-a za njihov super-spješni Battlefield: Bad Company 2. Ekspanzija će igračima omogućiti međusobne borbe na legendarnim  bojišnicama Vijetnama, a EA će je objaviti već ove zime.

 

Povodom toga EA je objavio i vrlo kratki videoteaser, a autori potvrđuju da će igrač moći igrati na strani američke vojske ili kao pripadnik sjeverno-vijetnamske armije.

 

Nažalost, to su sve informacije koje je EA zasad spreman objaviti, a vi uživajte u izvrsnom videoteaseru:

 

BF: Bad Company 2: Vietnam

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije