http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PAŽNJA, PAŽNJA!

Kazna za Halo: Reach pirate

Nakon što su se hakeri 20 dana prije izlaska igre dočepali pune verzije iste, Microsoft je odlučio uzvratiti oštrim mjerama

Halo: Reach, četvrta igra u franšizi Halo najavljena je za 14. rujna ove godine, no igrom slučaja, igra je već puštena u opticaj, što, naravno, nimalo ne raduje ljude iz Bungieja i Microsofta.

 

Naime, ranije ovaj mjesec moderskoj zajednici dopušten je pristup igri, vjerojatno kako bi se moderi upoznali s kodom i kako konačan datum igre ne bi dočekali nespremni. Iako oni tvrde da im to nije bila namjera, igra je procurila i završila na torrentima i siteovima sa sličnom namjenom.

 

Microsoft je stoga počeo locirati sve koji igraju tu nelegalnu kopiju igre, a pritom su korisnici Xbox Live usluge, te ih kažnjavati trajnom zabranom pristupa tom servisu. Pod 'trajnom zabranom' Microsoft podrazumijeva 'zauvijek' te se nadamo da niste među onima koji su već s osmijehom na licu započeli igrati Halo: Reach.

 

Microsoft je zbog ovog problema izdao i poseban dokument koji definira restrikcije s kojima će se morati suočiti igrači nelegalnih kopija novog Haloa. Između ostalog, u dokumentu stoji i: Za vrijeme vaše suspenzije, nećete biti u mogućnosti koristiti Xbox Live uslugu. Vaše Xbox Live privilegije neće vam biti povraćene. Služba za korisnike nije u mogućnosti izmijeniti ili vam ustupiti bilo kakve detalje o vašoj suspenziji.

 

Ukratko, Microsoft je maksimalno ozbiljan i savjetujemo vam da i vi tako shvatite njihovo upozorenje.

 

Na kraju, Microsoft je jučer objavio i novi trailer za Halo: Reach. Ameri bi rekli: 'Epic!'

 

Halo: Reach - campaign trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije