http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TAKO MLAD I TAKO DOBAR

Trogodišnji igrač rastura Mirror's Edge i Portal

Videoigre u kojima pratimo radnju iz prvog lica često zbunjuju igrače, no ne i trogodišnjaka koji ih igra gotovo bez greške
Igrači koji prvi put zasjednu za kakav naslov iz prvog lica često ne mogu koordinirati kretanje tipkama i pogled mišem, no to kao od šale polazi za rukom trogodišnjaku koji je osvanuo na YouTubeu. Malac igra Mirror's Edge i Portal kao od šale, a moramo odmah napomenuti da su obje igre nenasilne, odnosno ne svrstavamo ih u pucačine, iako Mirror's Edge ima pokoju scenu s oružjem.

Gledajući snimku, mislili smo da je to podvala i da je nemoguće da trogodišnje dijete tako dobro igra, no pratite li radnju na ekranu njegovog monitora i pokrete mišem, shvatit ćete da nije namještaljka. Posebno nam se svidio dio na 4:30, kada je shvatio da pored njega stoji čaša soka. Uostalom, pogledajte i sami.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije