http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONTROLA MISLIMA

George Lucas protiv Jedi Minda

George Lucas pokrenuo je sudsku parnicu protiv tvrtke Jedi Mind zbog povrede imena i traži odštetu od pet milijuna dolara
Tvorac Star Warsa George Lucas odlučio je potražiti sudsku zadovoljštinu zbog povrede registriranih imena protiv tvrtke Jedi Mind Inc. koja se specijalizirala za softver pomoću kojeg je moguće kontrolirati igre mislima. Zvuči futuristički, no u opisu Master Minda stoji kako je moguće kontrolirati likove u igrama kao što su World of Warcraft i Call of Duty jednostavnim razmišljanjem o komandama poput naprijed, nazad, lijevo, desno, pucaj, baci, udari i tome slično.

Njihov drugi proizvod nosi naziv Jedi Mouse i pomoću njega je moguće mislima upravljati računalom, otvarati programe, sastavljati e-mailove i štošta drugo. Osim ovog softvera po 99 dolara, zainteresirani će morati nabaviti i prikladni Emotiv Headset za 299 dolara, no ako je to govore istina, budućnost je započela. Lagali ili ne, LucasArtsu će u slučaju gubitka parnice morati isplatiti pet milijuna dolara što bi, u slučaju da je njihovim softverom moguće to što tvrde, trebali vrlo lako zaraditi.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije