http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DAREŽLJIVI EA

Produženi Dragon Age 2 trailer

Na nedavno održanom GamesComu po prvi je puta prikazan trailer za najavljeni Dragon Age 2, a EA je sada fanove nagradio i produženom verzijom istoga

Dragon Age 2: Director's Cut naziv je nove, produžene verzije prvoga trailera za željno isčekivani nastavak Dragon Age: Originsa koji je svjetlo dana ugledao 2009. godine i gotovo trenutačno postao svojevrsni moderni RPG klasik.

 

Spomenuti trailer je prvi puta prikazan na nedavno održanom GamesComu, a EA je ovih dana fanove odlučio obradovati i verzijom duljom za punih 40 sekundi. Wow, plačemo od sreće!

 

Dragon Age 2 najavljen je za 11. ožujka 2011, i to za PC, PS3 i Xbox 360.    

 

U isto vrijeme, BioWare je objavio da će nadolazeći DLC za Dragon Age: Origins pod imenom Witch Hunt ujedno i zaokružiti i završiti priču Originsa. DLC izlazi 7. rujna za PC, PS3 i Xbox 360.

 

A vi uživajte u director's cutu prvog Dragon Age 2 trailera:

 

Dragon Age 2 - Director's Cut Trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije