http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FINAL FANTASY MMORPG

Novi trailer i detalji za Final Fantasy XIV

ffxiv
Square Enix je još jednom fanove odlučio počastiti novim trailerom svojeg nadolazećeg MMORPG-a

Final Fantasy XIV, poznat i kao Final Fantasy XIV Online, četrnaesti je naslov u dugovječnom serijalu Final Fantasy.

 

Igru razvija Square Enix, a na PC trebala bi doći 30. rujna 2010, dok će vlasnici konzole PlayStation 3 morati pričekati do ožujka sljedeće godine, što je vrlo zanimljivo s obzirom da su FF naslovi često bili PS3 ekskluziva.

 

Također, iz Enixa su objavili da beta-testiranje počinje prvoga rujna, što malo i zbunjuje s obzirom da je to samo 29 dana prije izlaska finalne igre.

 

Square Enix je prošloga tjedna objavio i kako će funkcionirati njihov sustav zarade experiencea. Naime, igrač će experience moću sakupljati tek osam sati tjedno u njegovoj punoj vrijednosti. Sljedećih sedam sati taj će postotak padati sve dok ne dosegne nula posto. U prijevodu, za efektivno igranje FF-a bit će vam potrebno 8-10 sati tjedno jer će se tada postotak zarađenog experiencea toliko umanjivati da neće biti smisla igrati ako će vam namjera ispočetka biti samo bildanje iskustva. S dolaskom novog tjedna, stvar će opet biti na početku te će vam se pribrajati 100 posto zarađenog experiencea.

 

Radi se o vrlo dobrom rješenju za koje iz Square Enixa kažu da je doneseno kako bi i oni igrači koji nemaju mnogo vremena za igranje bili u toku s onima koji vremena imaju napretek.

 

I za kraj impresivni trailer:

 

Final Fantasy XIV trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije