http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA ONE DUBLJEG DŽEPA

Tron: Evolution – Collector's Edition

Disney Interactive objavio je sadržaj izdanja za kolekcionare za nadolazeći Tron: Evolution

U posljednje vrijeme trend je ljudima uz igru prodati i nekakvu mnogo skuplju igračku, pa smo tako nedavno pisali o kolekcionarskom izdanju CoD: Black Opsa koje će sadržavati funkcionalno vozilo na daljinsko upravljanje koji se inače na bojišnici koristi za pojedinačne napade s leđa pomoću eksploziva.

 

Nešto slično ponudit će i Disney Interactive u Collector's Editionu za nadolazeći Tron: Evolution. Oni će u navedeno izdanje smjestiti i minijaturnu repliku svjetlosnog motocikla koji će, naravno, svijetliti kao u igri tj. filmu. Replika i igra, smješteni u poveću kutiju, u SAD-u će stajati 129 dolara, dok je cijena same igre u pretprodaji 40 dolara (PC) i 60 dolara (PS3, Xbox 360). Paradoksalno – sporedni proizvod stoji više no primarni (igra), no tko voli, nek' izvoli.

 

Na Tron: Evolutionu radi Propaganda Games, i to za PC, PS3, Xbox 360, PSP i Wii. Igra izlazi 7. prosinca, desetak dana prije filma 'Tron: Legacy'. Događaji u igri prethode onima u filmu.

Disney  

 

Tron: Evolution - trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije