http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

HAWX 2

Datum objave:
03.09.2010 15:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte recenziju HAWX-a 2 i saznajte je li ova igra donijela neke novosti u žanr arkadnih 'simulacija' leta

Ljetnoj suši je kraj i konačno su počele pristizati nešto atraktivnije igre. Jedna o takvih je i nastavak svima poznatog HAWX-a. Da, ovaj naslov je definitivno atraktivan; upravljate najmodernijim američkim, ruskim i europskim avionima i uništavate mrske neprijatelje koji žele odvesti svijet u nuklearni kaos. Međutim, sama kvaliteta ove igre ipak je upitna.


O čemu se radi? O tome da je HAWX 2 previše sličan originalu te da nema nekih pomaka u srži same igrivosti. U redu, dodano je pucanje iz letećih topovnjača koje jako podsjeća na onu notornu misiju iz Modern Warfaera 2. Okej, u nekim misijama sada morate polijetati i slijetati s piste, ali to je uglavnom to.


Sve ste drugo već vidjeli i upoznali. Mehanika napucavanja ostala je ista, baš kao i ona zanimljiva HAWX-ova dinamična kamera. Dobro, nismo kreteni pa znamo da se u jednu arkadnu simulaciju aviona ne mogu utrpavati leteći krastavci i ine điđa-baje samo da bi se postigao efekt noveltya. Ali ostaje činjenica da se moralo i trebali gurnuti HAWX u nekom malo drukčijem smjeru. Zaključak je stoga jasan; ako ste voljeli prvi dio, voljet ćete i ovo. Ako, niste, onda u HAWX-u 2 nemate što tražiti.

 

Recenzija HAWX-a 2

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije