http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Dungeon Siege 3 – prvi trailer

Square Enix je objavio prvi trailer za nadolazeći hack'n'slash

Dungeon Siege 3 je već neko vrijeme u produkciji, a na njemu radi Obsidian Entertainment kojemu baš i ne ide u posljednje vrijeme – dogodio im se onaj nesretni Alpha Protocol. No sve se navodno odvija pod budnim oko Chrisa Taylora, kreatora cijele franšize i njegovog studija Gas Powered Gamesa koji su odradili prva dva naslova.

 

Igra se radi na potpuno novom engineu iz Obsidianove radionice, i to za PC, PS3 i Xbox 360, dok su prva dva Dungeon Siegea bila namijenjena samo PC igračima.

 

Prvi Dungeon Siege pojavio se 2002. godine i bio relativno dobro prihvaćen, kao i nastavak, a radi se o dva prosječna i strogo linearna hack'n'slash RPG naslova.

 

Kako će izgledati nastavak, tek treba vidjeti, ne nemojte imati prevelika očekivanja. Jedna od najava gore spomenutog Taylora je da će 'svi postupci igrača u igri imati utjecaja na daljnji tijek igre', ali budimo realni – to je minimum koji se danas traži u RPG igrama.

 

Trailer, prvi iz Dungeon Siegea 3, tek je prosječan i zasad ne izdvaja DS3 iz mora sličnih naslova, a radnja igre odvija se u kraljevstvu Ehb koje je potreseno sukobima između frakcija, dok će vaša misija, naravno, biti spasiti kraljevstvo i narod.

 

Zanimljivo, po igri je napravljen i film koji je režirao neslavni Uwe Boll. Film je zaradio užasne kritike, no glavnu ulogu igra Jason Statham, pa ga možda i pogledate samo zbog njega.

 

Dungeon Siege 3 najavljen je za 2011. godinu.

 

Dungeon Siege 3 - trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije