http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE I PRVA IGRA

Unreal Engine 3 na iPhoneu

Epic Games demonstrirao je rad njihovog Unreal Enginea na Appleovim gadgetima

Nakon što su napravili izvrstan posao prodajom Unreal Enginea 3 na sve tri najjače platforme, Epic Games je odlučio posao proširiti i na Appleove proizvode.

 

Po prvi su puta to nedavno demonstrirali u obliku besplatnog tech demoa pod imenom Epic Citadel. Epic Citadel na svojim uređajima mogu pokrenuti svi vlasnici iPhonea, iPada i iPoda, no ne radi se o demou buduće igre, već isključivo o komadu softvera koji demonstrira mogućnosti Appleovih uređaja i njihovu sposobnost da pokreću igre temeljene na Unreal Engineu 3.

 

Kako Epic Citadel izgleda, provjerite u videu ispod ovo teksta ili ga downloadajte s iTunesa. Da biste ga pokrenuli, morate biti vlasnik iPhonea 3G ili novijeg, iPoda treće generacije ili novijeg ili iPada s iOS 3.1.

 

No, sve ima svoju svrhu, tako da su iz Epica odmah najavili i njihovu prvu igru za navedene gadgete. Project Sword ime je mačevalačke multiplayer igre smještene u srednji vijek. Prema ljudima koji su svjedočili prvoj demonstraciji, igra izgleda odlično te čak impresivno s obzirom na to na kojoj se platformi vrti. Izlazak igre zakazan je za blagdane ove godine.

 

A sada uživajte u demonstraciji impresivnog Epic Citadela i Project Sworda:

 

Demonstracija Epic Citadela i igre Project Sword

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije