http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Spider-Man: Shattered Dimensions

Spiderman
Datum objave:
08.09.2010 16:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jasno i glasno, pred vama je recenzija najmaštovitije i najkreativnije Spider-Man igre svih vremena!

Da, Spider-Man Shattered Dimensions je definitivno kreativna igra u kojoj su autori razmahali svoja dizajnerska krila. Ova tipična hack&slash arkada je pod svoje okrilje nabacala tone i tone elemenata iz cjelokupne Spider-Man mitologije. Osnovni motiv ovog proizvoda je taj što vam nudi mogućnost igranja s čak četiri posve različita Spider-Mana. Ljudi-pauci su povučeni iz bazena cjelokupne Spider-Man mitologije, to jest iz stripova, crtanih filmova, svega. Tu je klasični The Amazing Spider-Man, mračni Ultimate Spider-Man, alternativna retro inačica Spider-Man Noir te pauk iz budućnosti, Spider-Man 2099. Svi se ovi momci bore u posve drugačijim tipovima nivoa te imaju neke specifične moći. Igra je stoga ispala jako raznolika i dinamična. Dakako, ima i mana, a sve o njima te o drugim brojnim elementima ove zabavne, ali i kratke igre, saznajte u današnjoj video recenziji. Uf, ovo je definitivno tekst s previše spominjanja Spider-Mana.

 

Video recenzija Spider-Man Shattered Dimensions

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije