http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UMNI DŽEK

Jeste li čuli za MindJack?

Gotovo potpuno nepoznata pucačina 'MindJack' odgođena je za sljedeću godinu, objavljeno je iz Square Enixa

Vijest o odgodi MindJacka jedna je od prvih vijesti o toj igri uopće. MindJack je pucačina iz trećeg lica na kojoj radi Feelplus (Undiscovery, Lost Odyssey, Ninety-Nine Nights II), a izdat će je Square Enix.

 

Radi se o poprilično specifičnoj igri smještenoj dvadesetak godina u budućnost, a protiv neprijatelja se borite doslovnim hakiranjem njihovih umova. Kako će to biti izvedeno, pojma nemamo. Da stvar bude čudnija, autori najavljuju da će igra biti spoj kompetitivnog kooperativnog gameplaya i singleplayer akcije.

 

Igra je prvotno najavljena za listopad ove godine, i to za Xbox 360 i PS3, da bi je sada Square Enix odgodio za sljedeću godinu.

 

Ipak, nešto više informacija o igri saznat ćemo već sljedeći tjedan na Tokyo Game Showu.

 

MindJack - GamesCom 2010  - foršpan

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije