http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOŠAO JE I TAJ DAN

Hrvatska je dobila pristup PlayStation Storeu!

Od četvrtka, 9. rujna, hrvatski vlasnici PSP i PS3 konzola dobili su mogućnost ulaska u nevjerojatan svijet Playstation Networka
Spojite se svojim PlayStationom 3 na PlayStation Network – ne može biti jednostavnije.
Isprobajte PlayStation Store, uživajte u besplatnom online igranju, komunicirajte s prijateljima širom svijeta, downloadajte ekskluzivne igre, besplatne demo i video sadržaje te dodatke za igre!

Spajanje nije nikada bilo lakše – samo se prikopčajte na širokopojasnu vezu i pratite upute za registraciju na PSN-u.

Jedan je od glavnih dijelova PSN-a je PlayStation Store, web trgovina koja nudi igre i prebacuje ih na vaš PS3 jednim potezom. Osim samostalnih naslova, PSN će nuditi dodatne pakete koji će unapređivati iskustvo igranja. Bit će moguće downloadati sve od dodatnih nivoa do novih paketa za vozila. Na kraju, tu će biti besplatnih demo isječaka najnovijih naslova za PS3 da bi ih igrači mogli isprobati prije kupnje te najnovije vijesti vezane za PlayStation i drugi ekskluzivni materijali.

PSN također nudi besplatnu online arenu u kojoj se možete okušati u svojim omiljenim igrama protiv izazivača, a zatim uploadati svoje rezultate na online rang liste i postati pravi prvak na svom području.


Dobrodošli u Playstation®Network!

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije