http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POHLEPNI ACTIVISION

Dedicated serveri u CoD: Black Ops?

Nakon što su na sebe navukli bijes doslovce milijuna fanova zato što nisu ugradili podršku za dedicated servere u Modern Warfare 2, u Activisionu su odlučili ispraviti stvar, no – samo djelomično

Unatoč brojnim kritikama zbog nemogućnosti kreiranja dedicated servera, kritika i publika pokapali su Activision i Infinity Ward, a ovi su to jednostavno objasnili na način da tako sprečavaju 'cheatanje'. Unatoč tome, ista ta publika kupnjom igre učinila je Modern Warfare 2 jednom od najprodavanijih igara, što je, dakako, Activisionu dalo dodatnog vjetra u leđa i još jedan razlog da, kritikama unatoč, nastavi tjerati vodu na svoj mlin.

 

Da, u Black Opsu postojat će mogućnost kreacije dedicated servera, ali uz uvjet da server zakupljujete na GameServers.com. Naravno, to će vas i stajati. Ranked serveri stajat će 14,95 dolara mjesečno s limitom do 18 igrača. Obični server stajati će vas 0,99 dolara mjesečno uz limit od 24 igrača. Stvari poput teamspeaka naplaćivat će se dodatno, a nudit će se i određeni popusti na zakup servera na šest, 12 i 18 mjeseci. Opcija plaćanja u naturi zasad nije ponuđena.

 

Naravno, nitko vas ne prisiljava da server zakupite te ćete igru moći igrati i na besplatnim Treyarchovim host dedicated serverima, kao što je to bio slučaj i s Modern Warfareom 2.  

 

Eto, nije sve tako crno, ali još jednom je presudila Activisionova pohlepa s obzirom na to da će i dobivati dio kolača zakupom servera na GameServers.com.

 

Enivej, CoD: Black Ops izlazi 9. studenog, i to na PC, PS3 i Xbox 360.

 

CoD: Black Ops - Multiplayer Overview

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije