http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ONI SU MALI, ALI SU VELIKI

Little Big Planet 2 pred vratima

Datum objave:
13.09.2010 11:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Razvoj igre koja je obilježila izlazak PS3 konzole gotov je i uskoro dolazi na police

U doba kada je PS3 bio relativno nova konzola, grafika koju je demonstrirao Little Big Planet bila je revolucija o kojoj se šuškalo posvuda. Ultrarealistične teksture, fantastični fizički engine, visoka razina modularnosti, ma divota.


Nakon nekoliko objavljenih trailera i službenog demoa na ovogodišnjem E3-u, mislili smo da će se drugi nastavak LBP-a biti neka vrsta nadogradnje na original te da u konačnici neće baš previše oduševiti. Sudeći prema popisu featurea koji dolaze u LBP2, malo tko može ostati ravnodušan.  


Mali krpeni kretenčići ovog puta moći će ulaziti u objekte i davati igraču direktnu kontrolu nad njima. Nadalje, svaki objekt moći će se programirati i skriptirati, a kamera neće biti fiksirana (ovo zvuči relativno oskudno na prvi pogled, a kada pogledate što se s time može napraviti, past ćete na guzicu). Međutim, ono što je najvažnije, svi sadržaji koje ste napravili u prvom Little Big Planetu bit će kompatibilni s dvojkom.

 

Japanski release date Little Big Planeta 2 je 11. studenoga 2010.

 

Još samo malo i stiže fantastični Little Big Planet 2
 

 

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije