http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SPARTANSKA SEKS MAŠINA

Puno seksa u Ghost of Sparti

God
Datum objave:
14.09.2010 10:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Za sve one kojima neopisiva količna nasilja u nadolazećem God of Waru nije dovoljna, tu su najave o besramnim scenama seksa

Kratos je, kao što vjerojatno znate, polubog koji se već tri puta poprilično zamjerio Olimpu. Novi nastavak pod imenom Ghost of Sparta igračima će nuditi relativno standardnu plejadu quick-time eventova, brutalnog i vrlo fluidnog sustava borbe te sasvim novu priču.


Međutim, ono što nas zanima nisu standardne stvari. Mi hoćemo guzice i sise. Hoćemo seks u igrama. Hoćemo, štajaznam, da se Kratos seksa sa ženama, komada kentaure i žonglira motornim pilama u istom trenu. SCE je potvrdio da ćemo komadati kentaure i mrčiti đevojke, dok motorne pile ostaju samo san. Samo san.


Uglavnom, ono što je garantirano je da ćemo se u Ghost of Sparta nagledati ženskih bradavica, s obzirom na to da je danas službeno objavljeno da će novi PSP God of War u sebi imati scene seksa. U njima ćete, kao i u trojci, i Chains of Olympus imati quicktime event u kojem zadovoljavate otprilike tri do sedam žena. Ono čemu se iskreno nadamo je da ćemo konačno vidjeti kako Kratos radi 'posao' (umjesto onog dosadnog micanja kadra ustranu kada akcija krene).


God of War: Ghost of Sparta izlazi 2. studenoga 2010. ekskluzivno na PSP platformi.

 

Kratos u 'akciji'

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije