http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OBNOVA BRATSTVA

AC: Brotherhood - prvi gameplay trailer

Assassin's Creed: Brotherhood najavljen je još prije nekoliko mjeseci, a danas je napokon objavljen i trailer koji prikazuje in-engine scene gameplaya

Brotherhood nije treći nastavak u serijalu, već ga se smatra dodatkom drugom nastavku. Radnja igre ovaj će se put odvijati u renesansnom Rimu gdje ćete kao Ezio Auditore pokušati ujediniti Bratstvo kako biste porazili Templare. U igri će postojati i interesantan management sistem pomoću kojega će Ezio regrutirati druge Assasine. Nakon toga Ezio će im moći dodjeljivati zadatke diljem Europe ili ih voditi sa sobom kao pomoć u misijama te na kraju i nadograđivati njihove skillove iskustvenim bodovima koje su sami prikupili.

 

Također, Rim u ovoj igri je najveći grad u svim Assassin's Creed naslovima dosad te je podijeljen na nekoliko  dijelova: Vatican, Downtown, Tiber, Country i Antique. Da stvar bude zanimljivija, vi ćete kroz Bratstvo morati investirati u Rim te kroz igru i gledati kako grad iz ruševina poprima svoj stari sjaj.

 

Assasin's Creed također će biti prvi naslov u franšizi koji će sadržavati i multiplayer uz singleplayer koji bi trebao trajati oko 15 sati, što je sasvim respektabilno za igru koja nije punokrvni nastavak.

 

Na igri radi Ubisoft Montreal te je najavljena za 19. studenoga 2010. za PS3 i Xbox 360 te početkom 2011. za PC.

 

Uživajte u traileru s izvrsnom glazbenom podlogom:

 

Assasin's Creed: Brotherhood - gameplay trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije