http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOK MAČKE NEMA...

Igrači već počeli s varanjem u Halo Reachu

Halo Reach
Snalažljivost nekih igrača jednostavno je nenadmašna. Naime, ni dan nakon izlaska igre, Reachov multiplayer nakrcan je korisnicima cheatova

Kada izdate nešto popularno i dugo iščekivano kao Halo Reach, sasvim je jasno da će na igru nahrupiti svi vlasnici Xboxa, i njihove mame. Rezultat toga je, osim što vam je garantirana partija ukoliko krenete na opciju quick match, da ćete naići i na muljatore.

Naime, nova generacija varalica već je Bungeeju dala pune ruke posla, a zanimljivo je da od izlaska igre nije prošlo ni tjedan dana. Reakcije su, kao što to obično biva, dosta radikalne. Naime, kako tvrde stručnjaci iz Halovog odjela za podršku, u rukavu im je nekoliko poprilično opakih mjera kojima će sankcionirati nesportsko ponašanje i podmuklo varanje.

U arsenalu ljubavnih gesti prema ekipi koja mulja nalazi se bannanje hosta, bannanje IP-a, kompletna blokada konzole i ban gametaga.  Time bi se, kako tvrde stručnjaci iz Bungeeja, trebala riješiti najezda varalica koji, ukratko, upropaštavaju igru svima ostalima.
Halo Reach foršpan

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije