http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OD AUTORA RESIDENT EVILA

EA najavio Shadows of the Damned

Započeo je Tokyo Game Show, pa s njim i najave novih naslova, a već prvoga dana EA je najavio novu igru, i to kreatora Resident Evila

Shadows of the Damned, opisan kao psihološki akcijski triler, kreira razvojni tim Suda51 (najpoznatiji po No More Heroes) i Shinji Mikami, čovjek koji je zaslužan za Resident Evil.

 

Igra prati Garciju Hotspura, frajera kojemu su demoni oteli ljubav njegovog života i odvukli je u sam pakao! Očekivano, Garcia bez razmišljanja kreće u pakao da bi je spasio.

 

Prema riječima oba autora, igra nosi neke prepoznatljive značajke oba studija i njihovih najpoznatijih franšiza.

 

Prvi foršpan prikazuje Garciju na motoru te nekoliko gameplay sekvenci same borbe iz kojih nije vidljivo ništa spektakularno, no prepoznaje se pogled preko ramena karakterističan za Resident Evil, a creditsi otkrivaju i to da na zvuku radi Akira Yamaoka, zaslužan za zvuk u Silent Hillu.

 

Oko igre se okupila ekipa kvalitetnih autora od kojih je svaki radio na jednoj legendarnoj franšizi, pa se nadamo da će i njihov zajednički projekt biti toliko dobar.

 

Shadows of the Damned najavljen je za ljeto 2011, i to za PS3 i Xbox 360.

 

Shadows of the Damned - prvi foršpan

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije