http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FUSBAL ŠPILEN

Demo verzije FIFA-a 11 i PES-a 2011

FIFA 11
Slučajno ili ne, i EA i Konami odlučili su istoga dana izdati demo verzije svojih nogometnih simulacija

Svi oni koji žele demo ovogodišnje Fife zaigrati na PC-ju, isti mogu downloadati na fifa.easports.com, dok bi se vlasnici konzole PS3 trebali zaputiti na PlayStation Store, a vlasnici Xboxa 360 na Xbox Live Marketplace, no mogu ga downloadati samo gold memberi, dok će silver memberima postati dostupan 23. rujna.

 

U demo verziji su sljedeći klubovi: Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen i Olyimpique Lyonnais.

 

U igri su omogućene egzibicijske utakmice na stadionu Santiago Bernabeu, a ako na Facebooku zaigrate igru Fifa Superstars i odradite određene zadatke, dobit ćete i ključ za otključavanje momčadi Arsenala unutar Fife 11.

 

Pro Evolution Soccer 2011 danas je također postao dostupan u svojoj demo verziji za PC, PS3 i Xbox 360. Verziju za PC možete downloadati sa službene stranice, a verzije za konzole u PlayStation Storeu i Xbox Live Marketplaceu.

 

U demo verziji možete zaigrati s Barcelonom, Bayern Münchenom, Chivas Guadalajarom i Internacionalom.

 

FIFA 11 izlazi 1. listopada.

Pro Evolution Soccer 2011 izlazi 8. listopada.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije