http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Amnesia: The Dark Descent

KA_Amnesia
Datum objave:
15.09.2010 14:26
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Stigla je još jedna horor avantura iz prvog lica od autora sada već proslavljenog serijala Penumbra
Prije nekoliko godina na svjetlo digitalnog dana došla je jedna neobična igra neobičnog naziva Penumbra. Radilo se o horor avanturi iz prvoga lica s velikim naglaskom na rješavanju puzzleova. Autori spomenutog naslova upravo su izdali još jednu igru istog žanra koja počiva na čvrstim  temeljima Penumbre. Uglavnom, još ćete jednom ostati bez pamćenja i vucarati se po zastrašujućim hodnicima. Još ćete jednom balansirati na granici ludila, bojati se mraka i bježati od groznih kreatura. Opet ćete rješavati prije svega logičke i razumne mozgalice te uživati u nešto unaprijeđenoj grafici. Konačno, još ćete jednom strahovati! Upravo je stvaranje osjećaja paranoje, straha i izolacije ono što Amnesiji ide najbolje! Nažalost, neke stvari još baš i ne idu super, a o čemu se točno radi, kao i obično - saznajte u videorecenziji.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije