http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SONY IDE U DUBINU

3D Filmovi na PS3!

PS3Movie
Datum objave:
16.09.2010 12:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Upravo je objavljeno da Sony već za nekoliko dana ulazi u uzbudljivu 3D filmsku arenu

Vlasnici konzole Playstation 3 i kompulzivno opsesivni žderači kokica - pozor! Proćelavi dedeki iz Sonyja objavili su da na PS3 21. rujna 2010. stiže novi firmware update. Ne bi to bila nikakva vijest da taj isti firmware ne aktivira punu podršku za 3D filmove! Da, da, Sony je s ovim požurio čak mjesec dana da bi se vaše oči čim prije mogle nauživati kvalitetne stereoskopije.


Pa iako za sada na tržištu nema previše 3D filmskih naslova, Sony očito još jednom želi biti predvodnik na području implementacije novih tehnologija. Sjetite se što je bilo sa Blu-Rayem. I evo ga, 3D gaming već je podržan, uskoro stižu 3D filmovi pa će konkurencija (khm, Microsoft, khm, khm) imati pune ruke posla.


Normalno, za uživanje u bilo kojem vidu Playstation 3 stereoskopije trebat će vam specijalizirani (i skupi) 3D televizori s pripadajućim naočalama. Ali kako bi rekle stare babe s područja Špičkovine - 'Nemoš imati ovce, novce i stereoskopiju u jednoj kanti.' Eto, vijest ste saznali, a mi sada idemo skočiti do jedne Sonyeve poslovnice da ih pitamo nešto u vezi jedne 3D telke.

 

Pogledajte kako izgleda Playstation 3 stereoskopija uživo!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije