http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

HALO: Reach

Halo Reach
Datum objave:
17.09.2010 16:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Došla je igra koja će zapaliti vaš Xbox 360! Došla je igra koja se ne propušta! Došla je igra koja se odigrava u jednom dahu

Sada ćemo malo filozofirati... Primijetili smo da se puno igrača, kako domaćih, ali tako i stranih, žali što na PC ne dolaze neke vrlo kvalitetne igre sa konzola. To se posebno odnosi na konzolaške ekskluzive koje gotovo nikada ne stignu do osobnog računala. Jedna od takvih je i HALO: Reach za Xbox 360. Kako riješiti ovu muku? Jednostavno, samo treba kupiti konzolu. Svjesni smo ekonomske situacije u našoj zemlji, ali stvari ipak treba postaviti na razložne temelje. Naime, Xbox 360 danas košta poput jedne malo jače PC grafičke kartice. Gameri kupuju grafičke kartice, a da mnogi kupe i spomenuti Xbox 360, više ne bi bilo plakanja oko konzolaških ekskluziva.

 

Elem, HALO: Reach je definitivno igra zbog koje se isplati kupiti konzolu. Zašto? Pa recimo zato jer je to najbolji HALO u serijalu i jedna od najboljih pucačina koja je došla u zadnjih nekoliko godina. Izraz dana je balans. Sve je u ovoj igri izbalansirano i podešeno do krajnjih granica kako bi igrač imao čim ugodnije i zabavnije pucalačko iskustvo. Nećemo u detalje jer se oni ipak kriju u videorecenziji... Uglavnom, HALO: Reach je igra čiji su autori slušali prijedloge i kritike svoje vjerne publike te su sve to stavili u konačni proizvod. Jedan od eklatantnih primjera ovog pristupa je izbacivanje nivoa rađenih po principu copy-paste kakvi su okužili HALO 1 i HALO 2.

 

Što će vas još oduševiti u ovoj igri? Visoka produkcijska razina i posve novi grafički engine koji crpi hrpu resursa Xboxa 360. Igra izgleda predivno za što nije samo sazlužan sami engine, već i kreativni dizajnersko-umjetnički tim. Tu je opet i sada već legendarna HALO glazba koja podiže atmosferu do nemjerljivih visina. Tu su i razni drugi elementi koji presijeciju srž napucavanja. Poput zanimljivih moći koje neodoljivo podsjećaju na moći iz Crysisa. Sve u svemu, ovo je jedna tip-top pucačina koju ćete pamtiti još dugo nakon što je odigrate. A sada pogledajte našu, naglašavamo singleplayer, recenziju ove divne igre. O multiplayu jednom drugom prilikom.

 

Recenzija HALO: Reacha

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije