http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JAOOOO, POBJEGLO MI

Dolazi PSP2?!

PSP GO
Datum objave:
17.09.2010 12:46
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Znate onu o tajnovitosti podataka? O tome kako informacije o tajnim i vrućim projektima ne smiju procuriti izvan vrata firme? Pa, pronašli smo rupu i saznali nešto poprilično interesantno
Naime, na ovogodišnjem PAXu izvršni producent Mortal Kombat reeboota Shaun Himmerick slučajno je dao potvrdu o razvoju novog Playstation portablea.

Zanimljivost vezana uz ovo je to što Sony još nije službeno dao informacije ni slike novog uređaja. Prema riječima gospodina Himmericka, Playstaion Portable 2 izuzetno je moćan hardware koji novi Mortal Kombat tjera u vrlo visokom framerateu. Također, citiramo, engine je poprilično stabilan te se bez problema vrti na gore spomenutom hardwareu.

Prema špekulacijama, čini se da je novi PSP ciljan za izlazak 2011, s time da ovu informaciju predlažemo da uzmete za par zrnaca soli. Za one koji su spremni povjerovati sve, spomenimo i da kruže glasine o slag dizajnu s touchscreen sučeljem.

Bilo kako bilo, dobra je vijest da PSP2 izlazi, a i još bolja ta da ga vrhunski developeri već danas drže u rukama.

 

Sve o temi:
psp

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije