http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEMA KRAJA DOK IMA PARA!

Hideo Kojima 'razmišlja' o Metal Gear Solidu 5

Metal
Datum objave:
21.09.2010 11:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu

Da, dobro ste čuli. Svima omiljeni autor najpoznatijeg taktičkog sneakera na svijetu razmišlja o nastavku rada na franšizi.


Na ovogodišnjem Tokyo Game Showu Hideo Kojima dao je izjavu koja će vjerojatno probuditi ljubavne sokove većini zadrtih fanova Solid Snakea. Tijekom intervjua, nakon što su dotakli temu nastavka franšize Metal Gear, gospodin Kojima rekao je 'da bi možda i mogao raditi na petici'.


Ovo je, kao što znate, dosta škakljiva izjava s obzirom na to da je Guns of the Patriots već relativno uspješno uspio pokrpati sve nepovezane dijelove priče i konačno završiti serijal. Nastavak sapunice Metal Gear, kako njegov dosadašnji autor tvrdi, zaslužuje svježu krv. Naime, prema njemu, vrijeme je da uzde u ruke primi mlađa generacija.


Što će se desiti s Metal Gearom u budućnosti, nije nam pretjerano jasno. Guns of the Patriots u principu je kraj epa Solid Snake te ujedno i sasvim solidan finiš čitave stvari. Ako bi se radila petica, nekako nam se čini da bi stari brkati jednooki mrmljavac teško mogao naći mjesta u njoj.


Ipak, budući da stari gos'n koji ima prilično bogato iskustvo u recikliranju franšiza (uzmite u obzir koliko je MG igara napravljeno do danas), ako se odluči primiti Metal Gear Solida 5, ne sumnjamo da će uspjeh biti velik. Moramo samo napomenuti da ovo nije vijest od prije dvije godine. Naime, Hideo je i tada navodno 'razmišljao' o svom novom Metal Gearu, ali ovaj put je, eto, razmišljao javno. Što da vam kažemo - čista meksička sapunica.

 

Metal Gear Solid ide dalje...

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije