http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DRUMSKI RATNIK

Igra Mad Max

'Mad Max'
Datum objave:
21.09.2010 11:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako su glasine točne, uskoro ćemo uz novi film 'Mad Max' zaigrati i prvu službenu igru Mad Max

Ako slučajno ne znate, radi se na novom Mad Maxu koji bi trebao stići u kina početkom 2012. godine! Film će se zvati Fury Road, a sada su se počele širiti i glasine da će ga popratiti istoimena igra! To bi bila prva moderna igra ove postapokaliptične mitologije za koju smo sigurni da bi uzrokovala mnogo slinjenja i uzdisanja. A povijesne zbiljnosti radi, moramo reći da je do sada već došlo nekoliko starih igara Mad Max, od kojih se posebno istaknuo Mad Max The Video Game za Nintendo Entertainement System. No to je već gaming arheologija.

 

Uglavnom, nova Mad Max igra navodno je u planu, a trebao bi je raditi ni manje ni više nego tim Avalanche. Što, ne pali se lampica? Avalanche je švedski razvojni studio koji je radio na odlično prihvaćenoj franšizi Just Cause. Živi bili pa vidjeli hoće li se i ova konverzija film-igre pretvoriti u smeće. Čini nam se da baš zbog Avalancha - neće. Ne bi ni trebala, ako znamo kako je mitologija Mad Max jaka i ispunjena hrpom stvari za virtualnu eksploataciju.

 

Stoga s nestrpljenjem očekujemo bilo kakve dodatne informacije o ovom projektu. Naime, s obzirom na trenutačni stupanj tehnologije, s filmskim podlogom iz Mad Maxa moglo bi se napraviti jako, jako puno. Nas bi, primjerice, posebno razveselio level u kojem bismo morali raditi gorivo od - svinjskog govna. Poznavatelji franšize znat će o čemu pričamo... A sada zakoračite memory laneom, natopite se nostalgijom i pogledajte trailere za sve dosad izašle Pobješnjele Maksove.

 

Mad Max trailer

 

Mad Max 2 trailer

 

Mad Max 3 trailer

 


 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije